Kanapka Z Tuńczykiem Nicoise: Pan Bagnat

Kanapka Z Tuńczykiem Nicoise: Pan Bagnat
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj kanapki z tuńczykiem Nicoise: Pan Bagnat. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 63g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 761 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.91 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz liście sałaty, sól, łagodną oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwki, można śledzić to danie główne z Jedna Miska Czekoladowych Ciasteczek Owsianych jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapka Z Tuńczykiem Niçoise (Pan Bagnat), Kanapka z tuńczykiem, pomidorem i oliwą (pan Bagnat), oraz Kanapka Pan Bagnat z tuńczykiem, anchois i pietruszką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz czerwoną i białą cebulę z 2 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 1 łyżką octu winnego czerwonego, 1/4 łyżeczki soli i kilkoma zmielonymi pieprzem czarnym w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Cebula BiałaCebula Biała
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Używając rąk, wymieszaj i wyciśnij wszystko razem przez 5 minut. (Nie spiesz się przez tę część; cebula potrzebuje czasu, aby uwolnić swoje soki i łagodny.)
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Prace w puszkach tuńczyka w oliwie z oliwek, w tym oleju. Doprawić sokiem z cytryny, dodatkowym octem z czerwonego wina i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuńczyk W Oliwie Z OliwekTuńczyk W Oliwie Z Oliwek
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Dodaj pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
5
Roladki pokroić na pół w poprzek i każdą dolną połowę obłożyć liśćmi sałaty. Użyj kilku odmian (cokolwiek wygląda dobrze) dla różnicy w teksturze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
Kaiser BunKaiser Bun
6
Na każdej warstwie sałaty ułóż 4 plastry pomidora (pomiń ten krok, jeśli nie masz naprawdę pomidorów pod ręką). Następnie dodaj około połowy mieszanki tuńczyka i 3 do 4 plastrów jajka na twardo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciastka CielęceCiastka Cielęce
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
7
Przełóż każdą kanapkę z 2 odsączonych filetów anchois i posypać oliwkami Nicoise (pit je w razie potrzeby), posiekane szalotki, i pokrojone rzodkiewki. Następnie obficie skropić oliwą z oliwek i ułożyć pozostałe połówki, delikatnie, ale mocno dociskając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SardeliFilety Z Sardeli
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Raymond R Collection Merlot. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Raymond R Collection Merlot
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia40
Magazyn