Kanapka z szynką i sałatką jajeczną
Kanapka z szynką i sałatką jajeczną jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka selera, majonezu, szynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Działa dobrze jako bardzo przystępna przyprawa. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Spróbuj Zdrowa Kanapka Z Sałatką Jajeczną, Sałatka z tuńczyka lub pasta do kanapek, oraz Kanapka Z Sałatką Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szynkę rozdrobnić za pomocą ostrza rozdrabniającego na robocie kuchennym.
W dużej misce wymieszaj rozdrobnioną szynkę, posiekane jajka, seler, lekki majonez, przyprawę, cebulę, musztardę Dijon i czarny pieprz.
Przechowywać w lodówce 2 godziny przed podaniem.