Kanapka z pieczoną wołowiną Picante z czosnkiem, limonką i zielonym Chile

Kanapka z pieczoną wołowiną Picante z czosnkiem, limonką i zielonym Chile
Kanapka z pieczoną wołowiną Picante z czosnkiem, limonką i zielonym Chile to danie główne dla 4 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 26 g białka, 8 g tłuszczu i łącznie 339 kalorii. Za 3,08 USD za porcję ten przepis pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką rostbef, cebulę, liście kolendry i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 72% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Spróbuj pieczonej wołowiny Picante, kanapki z pieczoną wołowiną z czosnkiem i kanapki ze stekiem z zielonego chili, aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj cebulę i czosnek i smaż 3 minuty, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodaj plasterki pieczonej wołowiny i smaż od 3 do 5 minut, aż zrumienią się ze wszystkich stron, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rostbef W PlastrachRostbef W Plastrach
5
Dodaj pomidory, papryczki jalapeno, sok z limonki i kminek i wymieszaj, aby połączyć. Doprowadzić do wrzenia i gotować 5 minut, aż się podgrzeje i lekko zredukuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
6
Zdjąć z ognia i wymieszać z kolendrą. Doprawiamy do smaku solą i czarnym pieprzem. Nakładać łyżką na pokrojone bułki, polać dużą ilością sosu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon to świetny wybór na pieczoną wołowinę. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z jasnymi lub średnio treściwymi czerwonymi potrawami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy tłustsze kawałki mogą sobie poradzić z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Schmitt Sohne Relax Riesling. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
Schmitt Sohne Relaksujący Riesling
Schmitt Sohne Relaksujący Riesling
Riesling Relax jest fermentowany, lekko wytrawny, o wspaniałym owocowym bukiecie i intensywnych aromatach jabłek i brzoskwiń z lekką nutą cytrusów. Naturalna kwasowość nadaje temu winu idealną równowagę, jest orzeźwiająco rześkie i pozostawia ślinę. Idealne wino na imprezę lub można je pić z różnorodnymi potrawami, od owoców morza i drobiu po potrawy orientalne i świeże sałatki.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn