Kanapka Z Klopsikami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kanapki z klopsikami. Jedna porcja zawiera 723 kalorie, 39g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz bułkę tartą, przyprawy, ser provolone i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Meatball Sub Sandwich, Kanapka Z Klopsikami, oraz Kanapka Z Klopsikami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce delikatnie wymieszaj ręcznie mieloną wołowinę, bułkę tartą, włoską przyprawę, czosnek, pietruszkę, parmezan i jajko. Uformuj 12 klopsików i umieść w naczyniu do pieczenia.
Piec przez 15 do 20 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu ugotowania. W międzyczasie, bagietkę przeciąć na pół wzdłuż, i usunąć część chleba od wewnątrz, aby dobrze klopsiki.
Posmarować oliwą z oliwek, doprawić czosnkiem w proszku i solą. Wsuń bagietkę do piekarnika w ciągu ostatnich 5 minut czasu klopsika, lub do lekko tosty.
Podczas tostów chlebowych rozgrzej sos spaghetti w rondlu na średnim ogniu. Kiedy klopsiki są gotowe, użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść je do sosu. Łyżka na bagietkę i top z plastrami sera provolone. Wróć do piekarnika na 2 do 3 minut, aby stopić ser. Lekko ostudzić, pokroić w porcje i cieszyć się!