Fasolka szparagowa z Podsmażonymi pomidorami Cherry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj zielonej fasoli z smażonymi pomidorami Cherry. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 59 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Mieszanka pomidorów koktajlowych, bazylii, fasoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Smażona Fasola Szparagowa I Pomidory Koktajlowe, Smażona Fasolka Balsamiczna Z Pomidorkami Koktajlowymi, oraz Smażona fasolka szparagowa, groszek i pomidorki koktajlowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wypłukać fasolkę szparagową; usunąć i wyrzucić końce i wszelkie sznurki. W 6-do 8-kwartowej patelni na dużym ogniu doprowadzić do wrzenia około 3 litrów wody.
Dodaj fasolę, przykryć, i gotować do miękkości-chrupiące ugryźć, 4 do 5 protokół.
Fasolę odsączyć, wlać do naczynia i ogrzać. Sucha patelnia.
W międzyczasie opłucz pomidory; usuń i wyrzuć łodygi. Ustaw patelnię na dużym ogniu i dodaj oliwę z oliwek, czosnek, pomidory i bazylię. Mieszać, aż pomidory są gorące, o 3 protokół.
Dodać sól i pieprz do smaku.