Kanapka z indykiem z żurawiną BBQ
Żurawinowy Grill kanapka z indykiem może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.44 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 1086 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mięso z indyka, bułki hoagie, przecier pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapka Z Żurawiną Z Indyka, Kanapka Z Indykiem Z Bazylią Żurawinową, oraz Kanapka Z Indykiem, Żurawiną I Farszem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Dodaj indyka i żurawiny BBQ sos do dużej miski i wrzucić do herbu. Ułóż indyka na bułce i polej serem.
Umieść kanapki na blasze do pieczenia i umieścić pod brojlerem, aż ser topi się i jest bąbelkowy. Top kanapki ze smażoną szalotką i służyć.
Do małego rondla dodaj sos żurawinowy, sok, zmielony imbir, cynamon i szczyptę soli. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć do gotować. Gotować odkryte, mieszając często do włączenia smaków, o 15 protokół.
Zdjąć rondel z ognia i ostudzić. Zarezerwuj 1 filiżankę i przechowuj resztę do wykorzystania w przyszłości.
Przecier pomidorowy, 1 szklanka sosu żurawinowego, ocet, Worcestershire, musztarda, 1/2 łyżeczki soli, pieprz i ostry sos w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować odkryte, często mieszając, aż wszystkie składniki są dobrze włączone, 8 do 10 protokół.
Rozgrzać olej do 375 stopni F na patelni lub patelni o wysokiej stronie.
Mąkę przełożyć do małej miseczki i posypać solą i pieprzem.
Dodaj szalotki do miski i wrzucić do herbu, wytrząsając nadmiar mąki. Smażyć szalotki partiami, aż złoty kolor, 2 do 3 protokół.
Przenieść szalotki do papieru-ręcznik wyłożone-talerz i posypać solą.