Awokado - pieczona kukurydza Pico de Gallo

Awokado - pieczona kukurydza Pico de Gallo
Awokado - Prażona kukurydza Pico de Gallo jest bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pomidorów, kukurydza uszna, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowana uliczna Sałatka kukurydziana z krewetkami z masła kolendrowego, Pico de Gallo i przecierem z awokado, Tacos wieprzowe z prażoną kukurydzą, Pico de Gallo i hiszpańskim ryżem, oraz Avocado Pico de Gallo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posmaruj kukurydzę olejem. Grill na średnim ogniu 10 minut, obracając od czasu do czasu, aż chrupiące-przetargu. Ostudzić i usunąć pestki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)
2
Połącz kukurydzę, pomidory i cebulę. Wymieszaj sok z limonki i delikatnie złóż awokado pokrojone w kostkę. Sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn