Kanapka z grilla z sosem Romesco

Kanapka z grilla z sosem Romesco
Kanapka z grilla-warzywna z sosem Romesco to wegańskie przepis z 2 porcjami. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 278 kalorii, 10g białka, oraz 3G tłuszczu. Mieszanka sosu romesco, papryka, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kanapka wieprzowa z sosem Romesco, Pieczeń wieprzowa z warzywnym sosem Paella & Romesco, oraz Grillowana zielona cebula i szparagi z Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco).

Instrukcje

1
Przygotować grill lub brojlerów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Pokrój bakłażana wzdłuż na 4 plastry (1/2 cala).
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
3
Pokrój cukinię wzdłuż na 4 plastry (1/4 cala grubości). Rezerwa pozostały bakłażan i cukinia do innego użytku. Płaszcz obie strony bakłażana, cukinia, cebula, i papryka z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Umieść warzywa na grillu lub patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; gotować 5 minut z każdej strony lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Zdjąć z grilla lub brojlerów; posypać solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Rozłóż 1 1/2 łyżeczki sosu Romesco na każdym z 2 kromek chleba; warstwa każdy plaster z 2 plastrami bakłażana, 2 plastrami cukinii,1 plastrem cebuli, połową czerwonej papryki i połową żółtej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółtaPapryka żółta
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
7
Rozprowadzić 1 1/2 sosu łyżeczki na pozostałych kromkach chleba; umieścić na kanapkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
8
Przeciąć każdą kanapkę na pół; zabezpieczyć drewnianymi kostkami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia26
Magazyn