Fish Point Sandwich to pescatarian danie główne. Ten przepis służy 4. Na 4,28 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 740 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wino, gałązki pietruszki, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Poważna Kanapka Z Rybami, Kanapka Z Rybami Z Plamiaka, oraz Smażona Kanapka Z Rybą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby masło cytrynowe: roztopić masło na małym ogniu w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj sok z cytryny i białe wino. Trzymaj SOS ciepły na rogu pieca.
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Mąkę umieścić w osobnej misce. Filety pogłębiać w mące; strząsnąć nadmiar, a następnie umieścić filety w cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Gruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozgrzać masło w dużej patelni o ciężkim dnie na średnim ogniu. Wyciągnij podeszwę z ciasta, pozwól, aby nadmiar spływał, a następnie delikatnie połóż filety na patelni. Gotować, obracając rybę raz, aż podeszwa będzie łuszcząca się, a skorupa jest chrupiąca i złocisto-brązowa, około 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Podczas gdy ryba jest gotowania, toast chleb i pokroić każdy kawałek na pół po przekątnej (róg do rogu). Rozmieść punkty tostów na 4 talerzach, po 2 na talerzu. Podnieś rybę z patelni na punkty tostowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Skrop rybę masłem cytrynowym i w razie potrzeby podawaj natychmiast przyozdobioną gałązką świeżej pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.