Kanadyjskie Tarty Z Masłem

Kanadyjskie Tarty Z Masłem
Canadian Butter Tarts może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 4G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka wody lodowej, jajka, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kanadyjskie tarty z masłem, Prawdziwe Kanadyjskie Tarty Z Masłem, oraz Kanadyjskie masło jabłkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij kubek lodem i wodą. Mąkę i sól przesiać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
SólSól
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Pokroić w skracaniu, aby kawałki wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
3
Dodaj łyżki lodowej wody z kubka, aż ciasto się utrzyma. Uformuj ciasto w kulkę. Ciasto jest już gotowe. Umieścić go w plastikowej torbie lub owinąć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
4
Rozwałkuj ciasto między dwoma arkuszami woskowanego papieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Pokrój muszle za pomocą dużej szklanki lub najmniejszego garnka. Powinieneś mieć około 12 pocisków po zakończeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Włóż te skorupki do natłuszczonej muffinki lub patelni do tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
7
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Umieścić orzechy włoskie i Kokosowe na patelni i smażyć przez 5-10 minut, aż zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
9
Wyjąć z piekarnika i ustawić temperaturę na 450 stopni F (230 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Spód każdej skorupki tarty napełnij około 10 rodzynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
11
Ubij razem cukier, jajko, masło, wanilię i gorącą wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CukierCukier
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
12
Dodaj kokos i orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
13
Wlać mieszaninę do skorupy tart, wypełniając 2/3 pełne i nie więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
14
Piec w piekarniku 450 stopni F (230 stopni C) przez 10-12 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Ostudzić przed próbą usunięcia. Daje 12 tarty.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn