Kanadyjskie Tarty Z Masłem
Canadian Butter Tarts może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 4G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka wody lodowej, jajka, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kanadyjskie tarty z masłem, Prawdziwe Kanadyjskie Tarty Z Masłem, oraz Kanadyjskie masło jabłkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij kubek lodem i wodą. Mąkę i sól przesiać do miski.
Pokroić w skracaniu, aby kawałki wielkości grochu.
Dodaj łyżki lodowej wody z kubka, aż ciasto się utrzyma. Uformuj ciasto w kulkę. Ciasto jest już gotowe. Umieścić go w plastikowej torbie lub owinąć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 15 minut.
Rozwałkuj ciasto między dwoma arkuszami woskowanego papieru.
Pokrój muszle za pomocą dużej szklanki lub najmniejszego garnka. Powinieneś mieć około 12 pocisków po zakończeniu.
Włóż te skorupki do natłuszczonej muffinki lub patelni do tarty.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C)
Umieścić orzechy włoskie i Kokosowe na patelni i smażyć przez 5-10 minut, aż zbrązowieje.
Wyjąć z piekarnika i ustawić temperaturę na 450 stopni F (230 stopni C).
Spód każdej skorupki tarty napełnij około 10 rodzynkami.
Ubij razem cukier, jajko, masło, wanilię i gorącą wodę.
Dodaj kokos i orzechy włoskie.
Wlać mieszaninę do skorupy tart, wypełniając 2/3 pełne i nie więcej.
Piec w piekarniku 450 stopni F (230 stopni C) przez 10-12 minut lub do złotego koloru.
Ostudzić przed próbą usunięcia. Daje 12 tarty.