Kale Slaw
Kale Slaw może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 216 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać jarmuż, marchew, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to Easy Kale & Broccoli Slaw miska ryżu z pikantnym tajskim sosem orzechowym ...i Fave Five Friday: Kale, Kale Slaw, oraz Kale Slaw.
Instrukcje
Dodać jarmuż do salaterki. Wrzucić z marchewką, sok pomarańczowy, sok z cytryny i sól, i za pomocą rąk, wcierać kwas do jarmużu.
Niech kapusta siedzieć kilka minut, podczas gdy szok cebuli. Przygotuj dużą miskę wody z lodem i rondel z wrzącą wodą.
Włożyć cienko pokrojoną cebulę do wrzącej wody na 15-30 sekund, a następnie wstrząsnąć je w zimnej wodzie, natychmiast zatrzymując gotowanie.
Odcedzić wodę i osuszyć cebulę papierowym ręcznikiem.
Dodaj cebulę, boczek, oliwę z oliwek, sól i pieprz i dobrze wymieszać.
Dodać majonez i dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Może być wykonany kilka godzin wcześniej.