Kalamata-Garbanzo Hummus

Kalamata-Garbanzo Hummus
Jeśli masz w pobliżu 45 minut do spędzenia w kuchni, Kalamata-Garbanzo Hummus może być super bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Na 34 grosze za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, która serwuje 7. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Ten przepis z moich przepisów wymaga ciecierzycy, oliwek kalamatan, jogurtu greckiego i ząbka czosnku. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni middl eastern. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Cały Garbanzo Hummus Przepis, Hummus Garbanzo Zielony, oraz Hummus (Dip Z Fasoli Garbanzo).

Instrukcje

1
Upuść czosnek przez zsyp żywności z włączonym Robot kuchenny; proces aż do rozdrobnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Dodać jogurt i kolejne 6 składników; pulsować 10 do 12 razy lub do pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
JogurtJogurt
3
W razie potrzeby udekoruj posiekanymi oliwkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
OliwkiOliwki

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia7
Magazyn