Kalafior z kaparami
Kalafior z kaparami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 84 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 52 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, wodę, cytrynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest niesamowite. Spróbuj Kalafior w / kapary, Pieczony Kalafior Z Kaparami, oraz Curry kalafior z kaparami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotować 6 szklanek wody i pół cytryny.
Dodaj kalafior na patelnię; gotować 3 protokół.
Odcedzić; wyrzucić połowę cytryny.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj kalafior na patelnię; gotować 12 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Dodać czosnek; gotować 30 sekund lub aż lekko rumiane.
Przenieść mieszaninę kalafiora do dużej miski.
Dodać pietruszkę i pozostałe składniki; dobrze wrzucić.