Kalafior Puttanesca
Kalafior Puttanescan jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 65 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 66 centów za porcję. Mieszanka cebuli, pomidorów w puszkach, różyczek kalafiora i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 73%. Podobne przepisy to Kalafior Puttanesca, Kalafior Penne Puttanesca, oraz Kalafior w sosie Puttanesca.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i zieloną paprykę; smażyć 6 minut lub do miękkości.
Dodać czosnek; gotować 30 sekund.
Dodać pomidory i kolejne 7 składników; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień,i gotować, odkryte, 10 minut lub aż gruby. Odstawić i ogrzać.
Kalafior na parze 4 minuty lub do chrupkiego-przetargu. Łyżka kalafiora na talerze do serwowania; wierzch z sosem.