Kalafior-Nerkowca Curry
Kalafior-nerkowca Curry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 479 kalorii, 18g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 1 i kosztuje 1,81 zł za porcję. Jeśli masz fasolę, rodzynki, kalafior i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać gotowany brązowy ryż można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Curry z kalafiora i nerkowca, Kalafior i curry z nerkowca - 4 punkty, oraz Curry Nerkowca Zupa Kalafior.
Instrukcje
W rondlu na średnim ogniu gotować kalafior, curry, pomidory, fasolę, groszek i rodzynki przez 10 do 12 minut, od czasu do czasu mieszając. Łyżka mieszanki kalafiora na brązowym ryżu.
Posypać nerkowcami i cebulką i podawać.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Lubanzi Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 pochodzi z mieszanki starszych, suchych krzewów hodowlanych i młodszych, nawadnianych kroplami winorośli. Jego głęboki słomiany kolor wskazuje zarówno na dojrzałą świeżość, jak i złożoność. Nos przynosi owoce tropikalne i pestkowe, wywołując myśli o mandarynce i liczi. Podniebienie jest okrągłe i mięsiste, ponownie popychając liczi do przodu, wraz z białą brzoskwinią, morelą i zielonym jabłkiem, a wszystko to dzięki odrobinie podwyższonej kwasowości. Jest jasność i lekka nuta świeżo upieczonego chleba w całym. Wykończenie jest długie, miękkie i czułe.