Kakaowe Stalówki Bezy
Kakaowe Stalówki bezy to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Na 3 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 14 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać stalówki kakao, kakao, szczypta soli, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Bezy Migdałowe Kokosowe, Kakaowe bezy z jagodami, oraz Weight Watchers Friendly Coconut Hot Cocoa z okazji Narodowego Dnia kakao.
Instrukcje
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
W dużej misce umieścić śmietanę z kamienia nazębnego i białek; ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania piany. Stopniowo dodawać drobny cukier, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Dodać 2 łyżki niesłodzonego kakao, stalówki kakaowe, granulki ESPRESSO instant i sól; ubijać aż do wymieszania.
Upuść ciasto przez łyżki stołowe na przygotowaną blachę do pieczenia.
Piec w temperaturze 225 przez 1 godzinę. Wyłącz piekarnik (nie wyjmuj patelni z piekarnika); bezy schłodzić w zamkniętym piekarniku co najmniej 8 godzin lub do momentu chrupkości. Ostrożnie usuń bezy z papieru.
W razie potrzeby posypać 1 łyżeczką niesłodzonego kakao.