Kafta (grill)

Kafta (grill)
Kafta (BBQ) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 1,54 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz mielone ziele angielskie, sól, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kieszenie Lamb Kafta, Grillowane Kotlety Z Indyka Kafta, oraz Libańska Wołowina Kafta Dogs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu. Jeśli używasz drewnianych szaszłyków, mocz w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
W dużej misce, wymieszać mieloną wołowinę, cebula, pietruszka, cayenne, ziele angielskie, sól i pieprz, aż równomiernie wymieszać. Podziel na 6 porcji i naciśnij wokół jednego końca szaszłyków, aby utworzyć kształt kłody o grubości około 1 cala i długości 6 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Ziele AngielskieZiele Angielskie
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Grilluj przez 10 do 15 minut, od czasu do czasu obracając, aż mięso nie będzie już różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn