Kaczka Burgund
Kaczka po burgundzku może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 4,03 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1809 kalorii, 48g białka, oraz 169g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek w proszku, pomarańczę, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jabłko można śledzić to danie główne z Apple Party! From the Vault-Apple Craisin Bread Pudding jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 70%. Podobne przepisy to Kaczka Tareko (chrupiąca, smażona Kaczka marynowana w nepalskich przyprawach), Trio smaków na patyku: mus z kaczki, pierś z kaczki i Jagoda bezowa, oraz Estragon Pieczona Pierś Kaczki; Ziemniaki Smażone W Tłuszczu Kaczki; Roas.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Dobrze oczyścić kaczki i lekko pocierać zagłębienia ciała solą, pieprzem, czosnkiem w proszku i przyprawą do drobiu. Nadziewamy ubytki kawałkami cebuli, jabłka, pomarańczy i selera. Pocierać kaczki sosem sojowym i olejem.
Umieść na patelni do pieczenia i piecz, odsłonięty, fastrygując często winem burgundzkim, około co 10 minut. Odczekaj 10 do 15 minut czasu pieczenia na Funt kaczki.
Przed podaniem wyjąć farsz.