Kacze Nuggetsy Z Nowej Książki Kucharskiej Le Pigeon
Need a dairy free main course? Nuggets kaczki z nowej książki kucharskiej Le Pigeon może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 25. Jedna porcja zawiera 1867 kalorii, 54g białka, oraz 171 g tłuszczu. Na 4,18 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ocet sherry, musztardę dijon, szałwię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Food Republic. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Spróbuj Pigeon Pie, Pigeon Pea Rice, oraz Ryż z gołębim groszkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W przypadku mieszanki kaczki: za pomocą noża drobno rozdrobnić i posiekać mięso i skórę kaczki confit. W średniej misce wymieszać rozdrobnione confit, ocet sherry i musztardę Dijon i ustawić aside.In smażyć patelnię na średnim ogniu, podgrzać oliwę z oliwek. Gdy olej jest gorący, dodać cebulę, czosnek, szałwia, tymianek, czosnek w proszku, papryka i musztarda w proszku i smażyć, aż cebula jest przezroczysta, 3 do 4 protokół.
Przenieść mieszaninę do miski i ostudzić. Gdy mieszanina jest wystarczająco chłodna, aby obsłużyć, dodać mieszaninę confit i wymieszać palcami.
Ostudzić przez kolejne 20 minut przed formowaniem bryłek.Sos do zanurzania: w małym rondlu na średnim ogniu, połączyć sok ze śliwek, śliwki i ocet i doprowadzić do duszenia. Dusić, aż zmniejszy się do około 2 łyżki płynu, o 7 protokół.
Przełożyć do miski i ostudzić. Gdy ostygnie, wymieszać z musztardą Dijon. Jeśli sos wydaje się zbyt gęsty, dodać wodę do cienkiego. Odstawić.Dla samorodków: lekko ubić jajka w płytkim naczyniu.
Mąkę i bułkę tartą umieścić w oddzielnych płytkich naczyniach obok jaj. Wyjmij czubatą łyżkę mieszanki kaczki i użyj rąk, aby uformować ją w kształt bryłek (wiemy, że wiesz, jak wyglądają bryłki, nie udawaj, że nie!). Nuggets zanurzyć najpierw w mące, następnie jajko i wreszcie w bułce tartej. Odstaw bryłki na talerz.
Wlać olej na głębokość ½ cala w dużej patelni i ciepła na dużym ogniu. Gdy olej jest gorący, ale nie pali, ostrożnie dodaj bryłki do oleju. Pracując partiami po około 8 samorodków, smażyć przez 90 sekund, odwrócić na drugą stronę i kontynuować smażenie przez 90 sekund.
Przenieś bryłki na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami, aby osuszyć.
Dodaj wycisnąć cytrynę i szczyptę soli i podawać z sosem do zanurzania.Wypróbuj te przepisy na kaczki na Food Republic: ananas Duck Curry Recipe
Gotowanie Z Winem: Kaczka Z Wiśniami W Przepisie Chianti
Przepis Na Piersi Z Kaczki Z Jabłkami I Kminkiem