Kabobs Z Kurczaka Marokańskiego
Marokański kurczak Kabobs może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.58 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 308 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz sól, mielony cynamon, mieloną kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest znakomite. Spróbuj Kabobs Z Kurczaka Marokańskiego, Marokański Grillowany Kurczak Kabobs, oraz Przyprawione Kaboby z kurczaka na marokańskim ryżu Selerowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W dużej misce wymieszaj konfitury, kminek, cynamon, kolendrę i sól.
Umieścić kawałki kurczaka w misce i obrócić do płaszcza. Na każdym z 4 (10-do 12-calowych) metalowych szaszłyków, wątek kurczaka.
Spryskaj kurczaka sprayem do gotowania. Ostrożnie szczotkuj olej na stojaku do grilla.
Umieść kurczaka na grillu na średnim ogniu. Przykryj grill; gotuj 10 minut, obracając raz, aż kurczak nie będzie już różowy w środku.