Kabaczek marynowany z trawą cytrynową
Kabaczek marynowany z trawą cytrynową to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.58 za porcję. Jedna porcja zawiera 44 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać przyprawiony ocet ryżowy, dyni, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Krewetki Skewered Z Trawy Cytrynowej, Rosół Z Trawy Cytrynowej, oraz Rosół Z Trawy Cytrynowej.
Instrukcje
Obieraczką do warzyw odkroić skórkę z dyniowca i wyrzucić; pokroić dynię na pół i zgarnąć i wyrzucić nasiona.
Pokroić squasha na kawałki wielkości zapałek (1/4 cala. do 1/4 cala. o 2 po.).
Opłucz trawę cytrynową i ściągnij twarde zewnętrzne warstwy.
Odciąć końce łodygi i grube liście.
Pokrój łodygi na 1-calowe kawałki.
W miarze szklanej 1-ćwiartkowej wymieszaj trawę cytrynową, ocet, cukier i ziarna pieprzu.
Podgrzać w kuchence mikrofalowej z pełną mocą (100%), aż mieszanina się zagotuje, łącznie od 3 do 4 minut. Na raz, dodać squash, i odstawić do miękkości-chrupiące ugryźć, o 15 protokół.
Podawać lub schładzać hermetycznie do 1 tygodnia.