Jęczmień i grzyby z fasolą może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten wegański przepis służy 6 i kosztuje 94 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 174 kalorie, 9g białka, oraz 1g tłuszczu. 38 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś jęczmień, cebulę, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Kurczak z jęczmieniem i pieczarkami, Opiekany jęczmień z pieczarkami, oraz jęczmień z grzybami shiitake.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu i wymieszać z grzybami, cebulą, selerem i czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
2
Saute do miękkości.
3
Wymieszać jęczmień i bulion warzywny do rondla. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i zmniejszyć ogień. Gotować na wolnym ogniu od 45 do 50 minut, aż jęczmień będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
Jęczmień
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
4
Białą fasolę wymieszać z mieszanką jęczmienia. Kontynuuj gotowanie około 5 minut, aż fasola zostanie podgrzana.