Jumbo Reuben Loaf
Jumbo Reuben Loaf może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 742 kalorie, 41g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na $3.45 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sos chili, Deli peklowana wołowina, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć ciemnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Brązowym Masłem Z Brązowym Cukrem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Jumbo Reuben Loaf, Reuben Loaf, oraz Chleb Reuben Rose.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Rozgrzej brojlery i umieść stojak 10 do 12 cali od ciepła.
Do bardzo gorącej patelni dodać olej roślinny, 2 zwoje patelni, Zatoka, czosnek, kapusta, goździki, laska cynamonu i gałka muszkatołowa. Gotować, często mieszając, 5 minut, następnie dodać przyprawę do grilla i brązowy cukier i wrzucić do herbu.
Dodać ocet, gotować off 2 protokół następnie zdjąć z ognia i odstawić.
Usunąć liść laurowy i laskę cynamonu.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Odciąć 1 cal od chleba na całym bochenku, aby usunąć górę.
Usuń miękkie wnętrze chleba, aby utworzyć miskę na chleb. Ułóż połowę kapusty w podstawę chleba. Napełnij chleb mięsem i serem szwajcarskim.
Wstawić napełniony chleb do piekarnika, aby stopić Szwajcara. Topiony ser z pozostałą podsmażoną marynowaną kapustą. Posmaruj wierzch słodkim smakiem ogórków zmieszanym z sosem chili i ustaw chleb na miejscu. Bochenek wydaje się cały i pusty dla oka. Pakuj do podróży lub podawaj na desce do krojenia.
Bochenek pokroić na 6 części i podawać.