Juicy EGG JIGGLERS
Juicy EGG JIGGLERS to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.31 za porcję. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 30g białka, oraz 4G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok jabłkowy, galaretkę z jajkiem jigglers, żelatynę z galaretką i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć żelatynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Deser żelatynowy z jagodami, ananasem i cytryną jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Football JIGGLERS, MMMMonster JIGGLERS, oraz Margarita " Jigglers " dla podobnych receptur.
Instrukcje
Użyj ręcznika papierowego do wytarcia wnętrzności i wzdłuż felg po obu stronach formy jajecznej olejem roślinnym. (Lub spryskać sprayem do gotowania.) Blisko pleśni, dopasowując obręcze połówek jaj. Zatrzaśnij każdą z połówek jajka, aż do szczelnego zamknięcia.
Umieść formę, napełnij bokiem do góry, na tacy.
Dodaj sok jabłkowy do żelatyny wymieszać w dużej misce; wymieszać 3 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Wlać do miarki z wylewką. Natychmiast wlać żelatynę przez otwory wypełniające w Szczytach formy, aż jajka zostaną wypełnione tylko do szczytów. (Pozostałą mieszaninę żelatyny można wlać do kubka z kremem.)
Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy. Użyj tępego płaskiego noża, aby delikatnie podważyć połówki jaj. (Nie ciągnąć za uchwyt.) Odwróć pleśń i delikatnie wstrząśnij, aby uwolnić jaja. Przechowywać w lodówce.