Johnsonville ® Włoska Kiełbasa Lasagne
Johnsonville ® włoska kiełbasa Lasagna może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 719 kalorii, 39g białka, oraz 44g tłuszczu. Na 2,41 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, oliwę z oliwek, mieloną kiełbasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Johnsonville ® Italian Sausage Rigatoni, Johnsonville wędzony kurczak włoska kiełbasa i brokuły Rigatoni, oraz Johnsonville wędzony kurczak włoska kiełbasa i brokuły Rigatoni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Makaron gotować do al dente.
Odsączyć, lekko naoliwić i odstawić.
Na średniej patelni z sosem podsmaż kiełbasę, krusząc drewnianą łyżką, aż nie będzie już różowa.
Dodać cebulę i czosnek i kontynuować smażenie przez kolejne 4 minut, aż kiełbasa jest gotowane przez.
Do mieszanki kiełbas dodać sos do makaronu i odstawić. W średniej misce wymieszać ser ricotta, jajko, 1/4 szklanki parmezanu i posiekany szpinak; odstawić.
Płaszcz 9x13 " naczynia do pieczenia z oliwą z oliwek i rozprowadzić 1 szklankę mieszanki sosu na dnie. Top z makaronem 3 lasagne.
Rozłóż 1/4 mieszanki sera ricotta na makaron i warstwa na 1 szklance mieszanki sosu.
Posypać 1/2 szklanki sera mozzarella na tym. Powtórz ten proces jeszcze trzy razy, zaczynając od makaronu i zakończ pozostałą 1/4 szklanki parmezanu.
Rozgrzej piekarnik do 350° i piecz przez 45 minut, aż będzie gorący i bąbelkowy.
Odstawić na 10 minut przed cięciem.