John ' s Red Beans & Rice

John ' s Red Beans & Rice
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj czerwonej fasoli i ryżu Johna. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 298 kalorii, 18g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 55 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. W cenie 1,29 zł za porcję, ten przepis można uznać za niedrogi. Mieszanka liści laurowych, papryka, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Garnek Crock czerwona fasola i ryż, John ' s Creole Red Beans, oraz John ' s Dilly Beans dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść fasolę w dużym holenderskim piekarniku; dodaj wodę 2 cale nad fasolą. Gotować 1 minutę; przykryć, zdjąć z ognia i odstawić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Drenaż.
3
Gotować kiełbasę i szynkę w gorącym oleju w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 8 do 10 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
SzynkaSzynka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Kiełbasę i szynkę odcedzić na ręcznikach papierowych, zastrzegając 2 łyżki. drippings.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Dodać seler i dalej 8 składników do kapieli; gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
6
Dodaj bulion, fasolę, kiełbasę i szynkę do holenderskiego piekarnika. Przynieś na wolnym ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 2 godziny lub aż fasola będzie miękka. Wyrzucić szynkę i liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
KiełbasaKiełbasa
FasolaFasola
BulionBulion
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn