John Berendt ' s Favorite Angel Pie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ulubionego Angel Pie Johna Berendta. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 464 kalorie, 5G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Mieszanka wiórków czekoladowych, cukier, czekolada i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ulubiony chleb dyniowy farmera Johna, My Favorite Angel Food Cake, oraz Ulubiony tort czekoladowy Anioła taty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Nasmaruj 9-calową patelnię.
Aby zrobić bezę, ubijaj białka ręcznym mikserem elektrycznym, aż uformują się miękkie szczyty. W osobnej misce wymieszaj cukier i skrobię kukurydzianą, a następnie dodaj 2 łyżki na raz do białek, dobrze ubijając między każdym dodatkiem. Po trzecim dodaniu dodaj biały ocet. Przed ostatnim dodatkiem dodaj ekstrakt waniliowy.
Umieść w skorupie ciasta i naciśnij na boki, aby utworzyć skorupę ciasta.
Umieść w piekarniku i wyłącz ogrzewanie piekarnika. Ciasto pozostawić w piekarniku co najmniej 3 godziny.
Do napełniania roztopić czekoladę w misce nad podwójnym kotłem. W innej misce dokładnie ubić żółtka, cukier, sól i wodę. Wymieszać mieszaninę do roztopionej czekolady. Gotować mieszaninę na podwójnym kotle mieszając stale aż do bardzo gęstej. Chłodna mieszanka całkowicie. Fold mieszaniny czekolady do bitej śmietany.
Wlać do schłodzonej skorupy i schłodzić przez noc.
Wierzch polać pozostałą bitą śmietaną i udekorować wiórkami czekoladowymi.