Joel ' s Guinness Steak

Joel ' s Guinness Steak może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dań głównych. Jedna porcja zawiera 469 kalorii, 50g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 8,48 zł / porcja, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest idealny do dzień św. Patryka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Mieszanka steków wołowych, wino, sos worcestershire, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zdrowy stek i ciasto Guinnessa, Guinness-marynowany stek z flanki, oraz Slow-cooker Steak & Guinness Pie.
Instrukcje
W szklanej misce lub naczyniu do pieczenia, wymieszać czerwone wino, piwo, sos Worcestershire i sos stek.
Umieścić steki do marynaty, przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 24 godzin, aby alkohol, aby mięso dobre i miękkie.
Rozgrzej brojlery w piekarniku.
Umieść steki na stojaku nad patelnią do pieczenia. Ułóż półkę tak, aby steki były około 5 cali od źródła ciepła. Dusić przez 5 do 7 minut z każdej strony lub do pożądanej doneness.
Zalać marynatą do rondla i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować przez około 15 minut. Wielokrotnie odcedź mieszaninę w celu usunięcia białek (spienionej substancji). Nie zrobienie tego sprawi, że będzie źle smakować. Po ugotowaniu marynaty, aby usunąć wszystkie białka mięsa i alkohol, Użyj jako sosu.