Jill ' s Sweet and Tangy Meatloaf
Jill ' s Sweet and Tangy Meatloaf wymaga mniej więcej 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 348 kalorii, 20g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sos sojowy, mieloną wołowinę, ostry sos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Spróbuj Jill ' s Sweet and Tangy Meatloaf, Słodkie i pikantne klopsy zuzi, oraz Jill Nussinow ' S Smoky-Sweet Black-Eyed Peas and Greens for the Instant Pot dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj patelnię do pieczenia 8x8 cali.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Wymieszać z cebulą, miód, ketchup, sos sojowy, i ostry sos. Gotować i mieszać 5 minut, aż cebula będzie miękka.
W misce wymieszać mieszankę cebuli z mieloną wołowiną.
Przełożyć do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec 1 godzinę w nagrzanym piekarniku lub do temperatury wewnętrznej 165 stopni F (70 stopni C).