Jicama-Sałatka Jabłkowa

Jicama-Sałatka Jabłkowa
Jicama-Sałatka jabłkowa może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz jicamę, sok z limonki, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sałatka z jeżyn, Jicamy i jabłek, Grillowana wołowina, Jícama i sałatka jabłkowa, oraz Sałatka Jicama, jabłko i granat z malinami Dijon Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Za pomocą mandoliny lub noża pokrój jabłka i jicamę w paski o długości 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
JicamaJicama
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
2
W dużej misce, wymieszać wszystkie składniki do herbu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Podawać natychmiast lub schłodzić do 3 godzin.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn