Jeżowiec Bruschetta
Sean Urchin Bruschetta requires około 25 minut od początku do końca. Ten wegański przepis służy 6 i kosztuje 80 centów za porcję. Ta przystawka ma 160 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz chleb, liście kolendry, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Sean Urchin Ceviche, Estragon Tagliatelle Z Masłem Sean Urchin, oraz Sean Urchin mus z imbirowym winegretem.
Instrukcje
Połączyć jeżowca, szalotki, kolendra, oliwa z oliwek, Skórka z cytryny i sok, i sól i pieprz i łyżka na tosty kromki chleba.
Podawać natychmiast, aby uniknąć rozpadu jeżowca z kwasu cytrynowego. (Innymi słowy, należy przygotować nie wcześniej niż 30 minut przed podaniem.)
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon