Jesienne Okłady
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Jesienne okłady. Jedna porcja zawiera 901 kalorii, 43g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 4,63 zł / porcja, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz gorgonzolę, oliwę z oliwek, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Jesień, Jesienna Herbata, oraz Jesienny Sukkotasz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Wrzuć squasha, boczek, szałwię i 1/4 łyżeczki każdej soli i pieprzu na obramowanej blasze do pieczenia. Piecz, obracając raz, aż Kabaczek będzie miękki, a boczek chrupiący, 20 minut.
W międzyczasie napełnij małą miskę lodową wodą. Doprowadzić mały rondel z wodą do wrzenia. Trzymać szczypiorek razem z szczypiorkiem i zanurzyć we wrzącej wodzie 30 sekund.
Wyjąć i zanurzyć w lodowatej wodzie do ostygnięcia, a następnie wyjąć i osuszyć na ręcznikach papierowych.
W dużej misce ubić posiekany szczypiorek, ocet, oliwę z oliwek oraz sól i pieprz do smaku.
Dodać mieszaninę squash-boczek, Indyk, gruszka i jarmuż; wrzucić. Doprawić solą i pieprzem.
Ogrzać tortille na suchej patelni na średnim ogniu, 30 sekund na stronę. Łyżka jednej czwartej mieszaniny indyka i squasha w dół środka każdego zawijania. Wierzch równomiernie z gorgonzolą i orzechami.
Zwinąć każdy w kształt stożka i związać zamknięty całym szczypiorkiem.