Jesienna Sałatka z sosem maślanym
Jesienna Sałatka z sosem maślanym to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka szalotki, rozdarta sałata Bostońska, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do Jesień. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest dobre. Spróbuj [] Sałatka z grillowanym czosnkiem i maślanką z kurczaka z sosem Maślankowo-Tahini, Jesienna Sałatka z sosem Kurkumowym, oraz Jesienne zbiory Sałatka z kurczaka z dyni z sosem klonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować grzanki, umieść kostki chleba na blasze do pieczenia; płaszcz sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 12 minut lub do lekko rumiane i chrupiące, mieszając raz. Całkowicie fajne.
Aby przygotować opatrunek, podgrzej dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj szalotki, kminek, i kolendra; smażyć 3 minuty lub aż szalotki są miękkie. Wymieszać 2 łyżki soku pomarańczowego i octu; gotować 2 minuty lub aż płyn odparuje, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
Pozostałe 2 łyżki soku pomarańczowego, maślankę i 5 kolejnych składników połączyć (przez pieprz), mieszając trzepaczką. Wymieszać z mieszanką szalotki.
Aby przygotować sałatkę, połącz sałatę, cebulę kopru włoskiego i radicchio w dużej misce.
Skropić opatrunkiem; wrzucić delikatnie, aby połączyć. Ułóż około 1 1/4 szklanki sałatki na każdym z 8 talerzy sałatkowych; top równomiernie z sekcji pomarańczowych i cebuli.
W razie potrzeby posypać grzankami i liśćmi kopru włoskiego.