Jesienna Sałatka z burakami i jabłkami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 323 kalorie, 5G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz cebulę, mocno rukolę, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to na jesienną sałatkę ogrodową z jabłkami i orzechami włoskimi, Jesienna Sałatka z jabłkami, orzechami włoskimi i Stiltonem, oraz Jesienna Sałatka z komosy ryżowej z dyni i jabłkami.
Instrukcje
1
Buraki mikrofalowe i wody do pokrycia w kuchence mikrofalowej miski w wysokiej 8 do 10 minut lub do crisp-tender.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Odstawić na 30 minut.
3
Buraki odcedzić i opłukać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
4
Wymieszać biały ocet balsamiczny, 3 składniki i 2 łyżki. wodę; wlać do dużej plastikowej torby zamrażarki z zamkiem błyskawicznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Ocet Balsamiczny
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Dodać buraki i cebulę. Uszczelnić i schłodzić 4 godziny.