Jesienna Sałatka
Jesienna sałatka to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Za 74 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 202 kalorie, 2G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Mieszanka pieprzu, połówek orzecha włoskiego, chwastów koperkowych i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 29%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Jesienna Sałatka, Jesienna Sałatka, oraz Jesienna sałatka w słoiku dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj ocet, musztardę, koperek, gałkę muszkatołową, sól i pieprz. Powoli dodawaj olej podczas ubijania. W dużej misce wymieszać jabłka, ser, orzechy włoskie i 3 łyżki dressingu; wrzucić do pokrycia. Przykryj i wstaw do lodówki do 4 godzin. Przykryj i wstaw do lodówki pozostały opatrunek.
Umieść rzymską i rzeżuchę w dużej salaterce; skrop pozostałym dressingiem; wrzucić do pokrycia. Ułóż mieszankę rzymską i mieszankę jabłek na talerzach do serwowania.