Jesienna Sałatka

Jesienna Sałatka
Jesienna sałatka to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Za 74 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 202 kalorie, 2G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Mieszanka pieprzu, połówek orzecha włoskiego, chwastów koperkowych i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 29%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Jesienna Sałatka, Jesienna Sałatka, oraz Jesienna sałatka w słoiku dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj ocet, musztardę, koperek, gałkę muszkatołową, sól i pieprz. Powoli dodawaj olej podczas ubijania. W dużej misce wymieszać jabłka, ser, orzechy włoskie i 3 łyżki dressingu; wrzucić do pokrycia. Przykryj i wstaw do lodówki do 4 godzin. Przykryj i wstaw do lodówki pozostały opatrunek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
KoperKoper
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Umieść rzymską i rzeżuchę w dużej salaterce; skrop pozostałym dressingiem; wrzucić do pokrycia. Ułóż mieszankę rzymską i mieszankę jabłek na talerzach do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
RomaineRomaine
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Podawaj natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn