Jesienna Kapusta Slaw
Jesienna kapusta Slaw jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 158 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, oliwę z oliwek, pomarańcze do pępka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ciepły Jesienny Slaw, Chrupiące Jesienne Jabłko Slaw, oraz Chrupiące Jesienne burgery warzywne z jabłecznikiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połącz ocet, olej, cukier, 1 łyżeczkę soli i 3/4 łyżeczki pieprzu i mieszaj, aż cukier się rozpuści.
Dodać kapustę, cebulę i pietruszkę i wrzucić do połączenia.
Odetnij skórkę i białą skórkę pomarańczy. Owoce pokroić w cienkie półksiężyce i delikatnie złożyć w kapustę. Przechowywać w lodówce, pod przykryciem, rzucając od czasu do czasu, przez 2 godziny.
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej. Aby go przynieść: slaw może być wykonany do 2 dni wcześniej. Po prostu pomiń pomarańcze, które z czasem tracą jasny kolor. Zapakuj je osobno i złóż tuż przed podaniem.