Jerky Lover ' s Jerky-słodkie, gorące i pikantne!
Jerky Lover ' s Jerky-słodkie, gorące i pikantne! może to być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.38 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 346 kalorii, 30g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 10 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz ocet balsamiczny, końcówkę polędwicy wołowej, popękany pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sweet N ' Spicy Beef Jerky, Beef Jerky, Wołowina W Stylu Kowbojskim, oraz Pikantna Peppered Beef Jerky.
Instrukcje
W małej misce lub filiżance, wymieszać cebulę w proszku, czosnek w proszku, i niektóre popękane czarny pieprz. Lekko doprawić mięso, używając tylko części mieszanki. Zastrzegamy pozostałe przyprawy.
Umieścić w szczelnym plastikowym pojemniku lub misce i przechowywać w lodówce.
W rondlu na średnim ogniu wymieszać brązowy cukier, sos sojowy, sos teriyaki, sos Worcestershire, ocet balsamiczny, płynny aromat dymu i sok ananasowy.
Podgrzewać, aż brązowy cukier całkowicie się rozpuści. Marynatę przechowywać w lodówce, aż ostygnie.
Schłodzoną marynatę zalać sezonowanym mięsem i ręcznie wymieszać. Zamknąć miskę i przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny.
Ułóż paski wołowiny na stojaku odwadniacza i posyp trochę więcej mieszanki przypraw i płatków czerwonej papryki, jeśli używasz. Suszyć przez 5 godzin lub do pożądanej suchości.