Jerk Snapper

Jerk Snapper
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i danie główne pescatarian? Jerk Snapper może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 197g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 1452 kalorie. Ten przepis służy 1. Na 20,44 zł / porcja, ten przepis okładki 74% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, pieprzu, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczony łosoś Jerk z domową przyprawą Jerk i refleksją nad dawaniem, Pieczony łosoś Jerk z domowej roboty jamajskiej przypraw Jerk, oraz Jamaican Jerk Rub dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać składniki do trzepania i obficie wmasować w filety.Ryby przechowywać w lodówce przez około 1 godzinę.Rozgrzej piekarnik do 204°. lekko posmaruj blachę do pieczenia wystarczająco dużą, aby utrzymać rybę w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Filety umieścić na blasze do pieczenia i skropić blaty lekko oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Piec w temperaturze 204° przez 6 minut.Filety obrócić i jeszcze raz skropić odrobiną oliwy z oliwek.Kontynuuj pieczenie przez 4-6 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem (czas może się różnić w zależności od grubości ryby).Tuż przed podaniem, mżawka gotowane filety z sokiem z cytryny, trochę sosu sojowego, i tyle sos pieprzowy wolisz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Podawać na gorąco.

Składniki

2Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)2Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)11 łyżka suszonego oregano1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno11 łyżka suszonego oregano1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno2Batoniki toffi HeathBiała cebula, pokrojona w kostkęBiała cebula, pokrojona w kostkę2Batoniki toffi HeathBiała cebula, pokrojona w kostkęBiała cebula, pokrojona w kostkę11 łyżka suszonego oregano1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1 woreczek świeżego, umytego szpinaku11 łyżka suszonego oregano1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1 woreczek świeżego, umytego szpinaku11 łyżka suszonego oreganoziele angielskie mieloneziele angielskie mielone11 łyżka suszonego oreganoziele angielskie mieloneziele angielskie mielone1Batoniki toffi Heathcynamon mielonycynamon mielony1Batoniki toffi Heathcynamon mielonycynamon mielony0Batoniki toffi Heathgoździki mielonegoździki mielone0Batoniki toffi Heathgoździki mielonegoździki mielone1cytryna, ćwiartkacytryna, ćwiartka1Batoniki toffi HeathStarta gałka muszkatołowaStarta gałka muszkatołowa1Batoniki toffi HeathStarta gałka muszkatołowaStarta gałka muszkatołowa1dla każdego.oliwa z oliwek do smakuoliwa z oliwek do smaku1dla każdego.oliwa z oliwek do smakuoliwa z oliwek do smaku11 łyżka suszonego oreganołagodna paprykałagodna papryka11 łyżka suszonego oreganołagodna paprykałagodna papryka1dla każdego.SOS habanero lub sos z czerwonej papryki, do smakuSOS habanero lub sos z czerwonej papryki, do smaku454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeczerwone filety z Lucjana lub 1 lb dowolnych twardych ryb o lekkim mięsieczerwone filety z Lucjana lub 1 lb dowolnych twardych ryb o lekkim mięsie1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgefilet z Lucjana czerwonego lub dowolna jasna rybafilet z Lucjana czerwonego lub dowolna jasna ryba1dla każdego.sos sojowy do smakusos sojowy do smaku1dla każdego.sos sojowy do smakusos sojowy do smaku2Batoniki toffi Heathpasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej2Batoniki toffi Heathpasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 12 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn