Jerk - grillowana kukurydza na kolbie

Jerk - grillowana kukurydza na kolbie
Przepis-grillowana kukurydza na kolbie jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól, margarynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Kurczak Jerk z chlebem kukurydzianym, Grillowany Kurczak Jerk, oraz Grillowany Kurczak Jerk.

Instrukcje

1
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Połączyć pierwsze 7 składników w małej misce; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wyciągnij łuski z kukurydzy i szoruj jedwabie.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
4
Masło posmarować kukurydzą; posypać mieszanką przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KukurydzaKukurydza
5
Umieść kukurydzę na stojaku do grillowania; grill 12 minut lub do czasu zakończenia, okazjonalnie obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn