Jerk beefburger z ananasem relish & chips
Przepis Jerk beefburger z ananasem relish & chips można zrobić w około 55 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.89 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 577 kalorii. 135 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soku z limonki, szarpać przyprawy, marchew, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest doskonałe. Polędwiczki wieprzowe z ananasem i śliwką, Kurczak Jerk z ogórkowym smakiem, oraz Grillowana wieprzowina z zawiniętym brzoskwiniowym smakiem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Piekarnik do 190C / 170C wentylator / Gaz
Ziemniaki szorować i pokroić w frytki.
Frytki ułożyć w jednej warstwie na blasze do pieczenia, skropić olejem, doprawić i wymieszać.
Piec przez 40 minut, aż chrupiące.
Wymieszać razem startą cebulę, marchew, mielone i szarpać przyprawy w dużej misce, a następnie kształtować na 4 równomiernie wielkości pasztecików.
Rozgrzać nieprzywierającą patelnię do gorąca, a następnie gotować hamburgery przez 5-6 minut z każdej strony.
Aby zrobić smaczek, wymieszaj posiekaną cebulę, ananasa, chilli, kolendrę i sok z limonki. Aby służyć, umieścić hamburgery w podzielonych bułki z sałatą i pikantnym smakiem.
Podawać z chrupiącymi frytkami.