Jeśli 52 grosze za porcję spada w Twoim budżecie, galaretka deser może być doskonałym bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 15. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz odparowane mleko, galaretkę o smaku pomarańczowym, żelatynę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Galaretkowy deser plażowy, Galaretka żelatynowa deser jagodowy, oraz Tęczowe galaretki deserowe plastry.
Instrukcje
1
Dodaj 1 szklankę wrzącej wody do każdego smaku żelatyny wymieszać w oddzielnych miseczkach; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Smaku Truskawkowym
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać każdy smak do oddzielnej 8-calowej kwadratowej patelni. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do firmy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
W międzyczasie wymieszać mleko odparowane, mleko skondensowane, brzoskwinie i skórkę cytrynową; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.