JELL - O ® Aquarium

JELL - O ® Aquarium może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis daje 8 porcji z 326 kalorii, 51g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Za 4,73 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 47 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 5 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś żelatynę, wodę, lód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać żelatynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Kremowy deser żelatynowy z jagodami, ananasem i cytryną jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 95%. Ten wynik jest ogromny. Spróbuj Kubki Akwariowe, Furr ' s Fruit Punch Jell-O Salad-przygotuj orzeźwiającą sałatkę Jell-O, dodając kilka składników extran, oraz Furr ' s jasnozielona Sałatka Jell-O-to jest souped się sałatka Jell-O dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W misce wymieszaj niesmakowaną żelatynę i żelatynę o smaku owocowym.
W rondelku zagotować sok winogronowy; polać mieszanką żelatynową i mieszać, aż żelatyna się rozpuści. Natychmiast dodaj kostki lodu i mieszaj, aż lód się rozpuści. Mieszanina powinna być zimna, lekko zastygła, ale nadal nalewać. W razie potrzeby Wstaw mieszaninę do lodówki, aby schłodzić, ponieważ każde ciepło może stopić cukierki skalne.
Rozłóż cukierki skalne na dnie miski na ryby, aby przykryć.
Wlej wystarczającą ilość schłodzonej mieszanki żelatyny na cukierki skalne, aby pokryć je około 4 cale.
"Posadź" gałązkę mięty w dnie cukierków skalnych. Jeśli mieszanina jest wystarczająco zastygła, mięta nie będzie unosić się na wodzie. To mięta unosi się, wyjmij ją i włóż częściowo napełnioną miskę do lodówki, aż prawie się zastygnie i będzie mogła podtrzymywać miętę. Po posadzeniu mięty ostrożnie wlej pozostałą mieszankę żelatyny do miski; wstaw do lodówki, aż będzie bardziej zastygła, 8 do 10 minut.
Zanurz długi ostry nóż w gorącej wodzie i użyj go, aby zrobić pionowe plastry w żelatynie. Użyj szpikulca lub pałeczki, aby umieścić gumowatą rybę w wodzie."Jeśli jesteś delikatny, żelatyna" zagoi się " wokół wkładki po umieszczeniu ryb. Jeśli górna część żelatyny jest wyboista, zanurz łyżkę w gorącej wodzie i użyj jej tylnej części, aby wygładzić powierzchnię.
Wstaw do lodówki do całkowitego zestalenia, około 30 minut.