Jeff ' s Fresh Black Bean Salsa

Jeff ' s Fresh Black Bean Salsa
Jeff ' s Fresh Black Bean Salsan jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, pomidorów, cebuli vidalian i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. To działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Salsa ze świeżych pomidorów i Czarnej Fasoli, Krokiety z czarnej fasoli ze świeżą salsą, oraz Salsa ze świeżą kukurydzą i czarną fasolą.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać pokrojoną w kostkę cebulę, sok z 2 limonek i sól koszerną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Odstawić w temperaturze pokojowej na 10 do 20 minut (zmiękczy to ukąszenie cebuli).
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
W dużym garnku z wkładem do gotowania na parze dodać około 2 cale wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodać kukurydzę i pary, aż tylko gotowane przez, o 5 do 8 protokół. Następnie wstrząsnąć kukurydzę w zimnej wodzie, aż ostygnie w dotyku. Za pomocą noża do parkowania ostrożnie ogolić stalówki na desce do krojenia. Dobrym sposobem na to jest odciąć około 1/2 cala końca kolby kukurydzy. Przytrzymaj kolbę pionowo z płaskim końcem na desce i ogol końcówką noża skierowaną w dół o godzinie 4. Nie wcinaj się w kolbę. Pęseta i pick przez jądra palcami, wyciągając krnąbrne nici jedwabiu kukurydzianego. Podczas gdy nic nie przebije świeżej kukurydzy dla tego przepisu (i jest to o wiele łatwiejsze niż się wydaje) bliska sekunda to dobrej jakości mrożona kukurydza. NIGDY NIE UŻYWAJ KUKURYDZY KONSERWOWEJ!
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
świeża Kukurydzaświeża Kukurydza
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
Wlać pomidory do durszlaka nad zlewem i rękami wycisnąć płyn bez nadmiernego ich zgniatania. Luźno pokroić pomidory na kawałki 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
6
Wrzucić kukurydzę, pomidory, czarna fasola, zielony pieprz, kolendra, kminek, i habanero do miski z marynowaną cebulą. Posmakuj i dodaj więcej soku z limonki, sól, kminek, ostrą paprykę lub nawet więcej kolendry, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4 Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok. 1-1/4 Funta)4 Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok. 1-1/4 Funta)
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Szalotki Pokrojone W Cienkie PaskiSzalotki Pokrojone W Cienkie Paski
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Magazyn