Jeff ' s Cheesy Crispy Vacation Potatoes
Jeff ' s Cheesy Crispy Vacation Potatoes może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 404 kalorie. Ten przepis służy 4. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz ser mozzarella, olej roślinny, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chrupiące ziemniaki z serowymi jajkami, Chrupiące Serowe Ziemniaki Stosy, oraz Jeff ' s BBQ Brisket.
Instrukcje
Przygotować ziemniaki. Plastry ziemniaków namoczyć w dużej misce przez 30 minut, lekko mieszając. Następnie przełożyć ziemniaki na durszlak i spłukać, aż woda będzie czysta.
Wlać plastry ziemniaków na czysty ręcznik kuchenny lub kilka warstwowych ręczników papierowych i wysuszyć jak najwięcej.
Smażyć ziemniaki. W dużej patelni z prostymi bokami lub garnku na średnim ogniu dodaj wystarczającą ilość oleju, aby wypełnić do 1 cala głębokości. W partiach, smażyć plastry ziemniaków, przerzucając do połowy aż złoty i chrupiące, o 3 protokół z każdej strony. Powinny być sztywne i chrupiące na zewnątrz, ale zachować mięsisty wewnątrz. Spróbuj, cook ' s treat!
Każdą porcję wyjąć na wyłożony ręcznikiem papierowym talerz i natychmiast doprawić posypką soli.
Przygotuj pico de gallo. W małej misce wrzucić pomidory z szalotki, ostry sos, sok z limonki, kminek, pieprz cayenne, i szczypta soli i pieprzu. Odstawić.
Upiecz ziemniaki. Rozgrzej piekarnik do 191°. masło dno patelni do ciasta lub 8x8-calowej patelni do pieczenia. Używając połowy ziemniaków, ułóż plasterki w okrągły wzór, zaczynając od zewnętrznej strony patelni i przesuwając się w kierunku środka, z plasterkami lekko zachodzącymi na siebie. Upewnij się, że pokrywasz całe dno w ten sposób. Następnie równomiernie posypać połowę mieszanki cheddar / jack na warstwę ziemniaków. Na górze, że posypać pico de gallo, a następnie dodać nawet posypać połowę mozzarella. Powtórz warstwę jeszcze raz zakończoną serem mozzarella.
Wstawić do piekarnika i piec, aż ser się roztopi i złoci się na brzegach, około 18 minut.
Pokroić w plastry i podawać na ciepło z odrobiną meksykańskiej cremy.