Jedz za osiem dolców: Tofu z pomidorami i kolendrą

Jedz za osiem dolców: Tofu z pomidorami i kolendrą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj jeść za osiem dolców: Tofu z pomidorami i kolendrą spróbuj. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 43 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka czosnku, szalotki, do tofu, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jedz Za Osiem Dolców: Sezam Scallion Tofu, Jedz za osiem dolców: pieczone quesadillas pomidorowe z kremem kolendrowym, oraz Jedz za osiem dolców: sardynka Linguine z suszonymi pomidorami i oliwkami.

Instrukcje

1
Umieść 3 łyżki oleju na patelni 12-calowej (lub cokolwiek chcesz użyć do mieszania smażyć) i podgrzać na średnim ogniu. Gdy olej jest gorący, saute kostki tofu, aż będą złote na większości stron, 6 do 7 protokół. (Prawie nigdy nie osiągam złotego tofu, więc po prostu daję z siebie wszystko.)
Składniki, których będziesz potrzebować
StrzałStrzał
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Wyjąć łyżką szczelinową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
Dodaj pozostały olej do patelni. Gdy jest gorąco, umieścić w białych częściach szalotki, imbir i czosnek i mieszać przez 40 sekund nad średnim płomieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać grzyby i mieszać przez 30 sekund. Wymieszać z kolendry, a następnie dodać pomidory i sos sojowy. Wymieszać przez około minutę przed wprowadzeniem kostki tofu z powrotem na patelnię wraz z octem i groszkiem. Przynieś na wolnym ogniu. Przykryć, obniżyć ogień i gotować delikatnie przez 5 minut. Wyłączyć ogień, wrzucić zielone części szalotki i olej sezamowy, i służyć na białym ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Ryż BiałyRyż Biały
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn