Jedz za osiem dolców: Tofu z pomidorami i kolendrą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj jeść za osiem dolców: Tofu z pomidorami i kolendrą spróbuj. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 43 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka czosnku, szalotki, do tofu, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jedz Za Osiem Dolców: Sezam Scallion Tofu, Jedz za osiem dolców: pieczone quesadillas pomidorowe z kremem kolendrowym, oraz Jedz za osiem dolców: sardynka Linguine z suszonymi pomidorami i oliwkami.
Instrukcje
Umieść 3 łyżki oleju na patelni 12-calowej (lub cokolwiek chcesz użyć do mieszania smażyć) i podgrzać na średnim ogniu. Gdy olej jest gorący, saute kostki tofu, aż będą złote na większości stron, 6 do 7 protokół. (Prawie nigdy nie osiągam złotego tofu, więc po prostu daję z siebie wszystko.)
Dodaj pozostały olej do patelni. Gdy jest gorąco, umieścić w białych częściach szalotki, imbir i czosnek i mieszać przez 40 sekund nad średnim płomieniem.
Dodać grzyby i mieszać przez 30 sekund. Wymieszać z kolendry, a następnie dodać pomidory i sos sojowy. Wymieszać przez około minutę przed wprowadzeniem kostki tofu z powrotem na patelnię wraz z octem i groszkiem. Przynieś na wolnym ogniu. Przykryć, obniżyć ogień i gotować delikatnie przez 5 minut. Wyłączyć ogień, wrzucić zielone części szalotki i olej sezamowy, i służyć na białym ryżu.