Jedz za osiem dolców: gnocchi i kapustę czerwoną Gratin

Jedz za osiem dolców: gnocchi i kapustę czerwoną Gratin
Jedz za 8 dolców: gnocchi i czerwona kapusta może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 675 kalorii. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis od Serious Eats ma 58 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą na zakwasie, kminek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jedz za 8 dolców: Gratin z fasoli, Jedz Za 8 Dolców: Kremową Kapustę I Ziemniaki, oraz Jedz za osiem dolców: łatwe powolne gotowanie Tacos wieprzowe z czerwoną kapustą Crunch i awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę na dużym ogniu, aż się połyska.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Dodać kminek i gotować przez około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
3
Dodać masło i niech się stopi, następnie dodać cebulę i kapustę i gotować przez 1-2 minuty, rzucając do pokrycia wszystkie warzywa z tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj garnek i gotuj przez 45 minut, od czasu do czasu mieszając. Kapusta powinna być całkowicie zwiędła, prawie maślana.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Dodać ¾ łyżeczki soli i wymieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Kiedy pozostało około 20 minut, aby przejść na kapustę, przynieś garnek wody do wrzenia. Posolić obficie, a następnie dodać gnocchi. Gotuj tylko 1 minutę - jeszcze trochę i zaczną się rozpadać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
GnocchiGnocchi
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Odcedzić w durszlaku i spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
8
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
W 9 x 13 cala patelni do pieczenia, rozprzestrzeniać około ¾ kapusty. Ułóż gnocchi na wierzchu kapusty w jednej warstwie. Wierzch stosami pozostałej kapusty, upewniając się, aby nie pozostawić niektórych gnocchi odsłoniętych, aby uzyskać chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
GnocchiGnocchi
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
10
Posypać bułkę tartą na wierzch i wierzch świeżo zmielonym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
11
Skropić odrobiną oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
12
Piec przez 30-40 minut, aż bułka tarta zostanie upieczona i zapiekanka będzie bąbelkowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje3
Ocena Zdrowia17
Magazyn