Jedz za osiem dolców: chrupiące kanapki z sałatką z kurczaka z boczkiem
Jeść za osiem dolców: chrupiące kanapki z sałatką z kurczaka z boczkiem to bezmleczne sałatka. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.01 za porcję. Jedna porcja zawiera 795 kalorii, 57g białka, oraz 46 g tłuszczu. 110 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, bekon, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Jedz za osiem dolców: kanapki z makrelą, Zjedz za 8 dolców: kanapki z brzuchem wieprzowym, po chińsku, oraz Chrupiące Kanapki Z Sałatką Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Kłusować kurczaka: do średniego garnka z pokrywką dodać udka z kurczaka, surową marchewkę, cebulę i surowy seler. Przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Odtłuść dowolną pianę od góry i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć garnek i gotować na wolnym ogniu, aż kurczak jest gotowane, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek Lub Guanciale, Pokrojony W Cienkie Paski Lub Siekany
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Wyjąć kurczaka na talerz, ostudzić, a następnie rozdrobnić. Kurczak można gotować i rozdrabniać do 3 dni wcześniej i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3
W średniej misce do mieszania, wrzucić szalotki z octem jabłkowym i solą. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
Dodaj boczek w jednej warstwie do dużej patelni. Gotować na średnim lub średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż będzie ostry i dobrze wytopiony(łącznie około 10 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Odcedzić na papierowych ręcznikach, a następnie rozbić każdy kawałek na pół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
6
Dodaj rozdrobnionego kurczaka, majonez, pokrojone w kostkę marchew, i pokrojony w kostkę seler do Łuk mieszania z szalotki i octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pojemnik Na Posiekaną Cebulę
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
7
Wymieszać, aby połączyć. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8
Chleb tostowy. Sałatkę z kurczaka podzielić równomiernie na dwóch kromkach chleba. Top z boczkiem i zamknij kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki