Jedz za 8 dolców: zupa z ciecierzycy z bułką tostową

Jedz za 8 dolców: zupa z ciecierzycy z bułką tostową
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów zupy, więc dać jeść za osiem dolców: zupa z ciecierzycy z bułką tartą tosty spróbować. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,03 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 440 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 14 powie, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz sól i pieprz, ciecierzyca, escarole, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Jedz Za 8 Dolców: Zupa Z Ciecierzycy I Sałatka Z Marchwi, Klon pieczony Delicata Squash & ciecierzyca makaron z cukinią z prażoną dynią Gremolata bułka tarta, oraz Jedz za osiem dolców: kanapki z makrelą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Okruchy chleba rozłożyć na blasze do pieczenia, wymieszać z oliwą z oliwek (1-2 łyżki stołowe) i równomiernie rozprowadzić. Tosty przez 5 do 10 minut, mieszając co kilka minut, aż okruchy będą złote i pachnące. Miej na nich oko podczas mieszania, ponieważ mogą zacząć się palić dość szybko.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Podczas opiekania bułki tartej, podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodać posiekaną cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie i zaczyna się jakiś kolor, 10-15 minut w zależności od garnka i ciepła. Wymieszać pimenton lub kminek, jeśli używasz, wraz z odrobiną soli i pieprzu oraz czosnku i gotować przez około minutę więcej. Jeśli masz otwartą butelkę wina, dodaj glug teraz i gotuj, aż prawie całkowicie wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pimenton ProszekPimenton Proszek
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Włożyć ciecierzycę i bulion do rondla i gotować na wolnym ogniu. Dusić delikatnie przez kilka minut, aby ogrzać; następnie mieszać w escarole, powrót do gotować, i gotować 5 minut więcej, aż escarole jest na tyle miękki do jedzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
EscaroleEscarole
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Podawać gorącą zupę z obficie posypaną bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn