Jedz za 8 dolców: Minestrone

Jedz za 8 dolców: Minestrone
Jedz za osiem dolców: Minestrone może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 86 centów za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś liść laurowy, rzepa, łodygi selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 87% to danie jest super. Spróbuj Bulion warzywny i minestrone-Le bouillon de légumes et la minestrone, Can ' t-Eat-Just-One Cinnamon Rolls, oraz Jedz za 8 dolców: Poule au Riz dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ugotować suszoną fasolę. Przechowywać je w płynie do gotowania, aż będziesz gotowy do kontynuowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
2
Podgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek w garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodaj cebulę, marchew, i seler i gotować do miękkości i bogaty złoty brąz, 15-20 protokół. Podczas gdy ten soffritto gotuje, gotować posiekaną kapustę we wrzącej osolonej wodzie, aż będzie wystarczająco miękki do jedzenia. Kiedy kapusta jest gotowa, pozostaw ją w durszlaku do osuszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
4
Gdy soffritto jest miękkie i ciemne (ale nie palenie), dodać czosnek, tymianek, liść laurowy, i sól. Wymieszać i gotować 5 minut więcej. Następnie dodać 3 szklanki wody i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Gdy woda się zagotuje, dodaj rzepę i ziemniaki (a jeśli twoja rzepa przyszła z zielenią, umyte i posiekane warzywa). Dusić przez 15 minut, lub aż ziemniaki i rzepa są wystarczająco miękkie do jedzenia. Smak soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
RzepaRzepa
ZieloniZieloni
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Dodaj gotowaną fasolę, 1 szklanka płynu do gotowania fasoli i kapustę. Dusić przez 5 minut. Jeśli zupa jest zbyt gęsta, dodaj więcej płynu do gotowania fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia66
Magazyn