Jedz za 8 dolców: faszerowana papryka
Jedz za osiem dolców: nadziewane papryki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 588 kalorii, 31g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Jeśli masz słodkie ziemniaki, papryka, proso i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Can ' t-Eat-Just-One Cinnamon Rolls, Faszerowana Czerwona Papryka, oraz Faszerowane Papryki My Way dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Pokrój wokół końców łodygi papryki, aby usunąć "kapelusz" z każdego z łodygą w środku. Przyciąć te kapelusze u podstawy, więc są one o 1/2 cala grubości.
Usunąć i wyrzucić wewnętrzne nasiona i żeberka. Stań papryki pionowo obok siebie w zapiekanym naczyniu. (I umieścić ramekin w środku naczynia, aby pomóc im wstać, a oni nadal opierając się, ale nie na stronie naczynia do pieczenia, co było OK.)
Skropić oliwę z oliwek na paprykę i wlać wodę do naczynia wokół nich.
Piec przez 1 1/4 godziny.